10 milliarder i rentefond – vi inviterer til kakefest!

10 milliarder i rentefond – vi inviterer til kakefest!

Skrevet av Team Fixrate 11. september, 2024 09:01

Fem måneder etter lansering runder vi 10 milliarder i rentefond. Dette skal feires!

I april lanserte muligheten for å tegne rentefond via Fixrate. Vi forventet at en del kunder ville komme i gang relativt kjapt, men at vi skulle nå ti milliarder de neste fem månedene var ikke på veggene i våre lokaler.

Vel, nå har det skjedd.

En rekke kunder har trykket på knappen og kjøpt sine første rentefond. Tilbakemeldingen fra kundene er svært positiv. Oversiktlig informasjon om fondene, riktige kostnader og svært god rapport er tre stikkord som går igjen.

Vi er veldig fornøyd med tilbakemeldingen så langt, og gleder oss over å ha laget noe kundene vil ha. Bankinnskudd og rentefond på én plass, med enkle prosesser og oversiktlig rapportering – det er tydelig for oss at dette slår an blant økonomisjefer og CFO’er der ute.

 

Bli med på kakefest! 

Vi feirer med kakefest og deler ut kake til alle som gjør en bestilling fra og med nå og ut september - enten det er en bestilling av bankinnskudd eller fond. Ja du hørte riktig, og tilbudet gjelder alle kunder – nye som gamle.

Lykke til med høstens plasseringer, og til dere som klarer å klore inn et tastetrykk før vi klokker ut av september – kos dere med kaka!

 

Våre kunder elsker å bruke Fixrate 

Kunder og CFO-er som har valgt å bruke Fixrate er fornøyde. Vi effektiviserer driften og øker lønnsomheten:

Trøndelag Fylkeskommune

– Vi syntes systemet Fixrate har utviklet var oversiktlig og bra, og valgte derfor å flytte inn fondene vi benytter til Fixrate. Her får vi god oversikt over fondene, og det er enkelt å kjøpe og selge. Dette gjør det også enkelt for oss å diversifisere. Rapporteringen får vi også samlet på én plass. Det er tidsbesparende for oss, og vi opplever også at brukerstøtten er god og med rask respons. 

Les mer om hvordan Trøndelag fylkeskommune bruker Fixrate til sine likviditetsplasseringer

Bane NOR

– Vi har hatt god erfaring med Fixrate på bankinnskudd, og vil nå flytte eksisterende plasseringer i rentefond og benytte Fixrate aktivt til nye plasseringer fremover. En viktig forutsetning har vært enkelheten, som igjen frigjør tid hos oss som kan brukes på andre ting enn knotete administrasjon mot banker og fondsselskaper

Les mer om hvordan Bane NOR har flyttet milliardbeløp i rentefond

Helgeland Kraft

– Da vi skjønte hvilke muligheter som lå i rentefond hos Fixrate, gikk vi gjennom plasseringsfullmaktene våre og fikk endret rammeverket slik at det ble tilpasset plattformen deres. Det har resultert i større fleksibilitet, en fantastisk oversikt og ikke minst bedre avkasting.

Les mer om hvordan Helgeland Kraft plasserer i likviditetsfond

Strise

– Jeg må få lov til å komme med ektefølt og oppriktig skryt av løsningene til Fixrate! Ikke bare er plattformen lettfattelig og enkel å navigere i, men den gir også en fantastisk merverdi til oss kunder både gjennom god oversikt over plasseringene og god avkastning på disse.

Les hvordan Strise har brukt Fixrate for å plassere rekordemisjon i likviditetsfond

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!