Vi styrker techteamet og ønsker Elin velkommen!

Vi styrker techteamet og ønsker Elin velkommen!

Skrevet av Team Fixrate 30. mai, 2022 01:28

I kampen om ressursene er vi strålende fornøyd med å ha kapret Elin som ny utvikler i Fixrate. Hun er en strukturert og erfaren systemutvikler med erfaring og engasjement for å bygge opp noe fra bunn. Denne bakgrunnen kommer godt med i Fixrate og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg Elin!

Systemutvikler med gründerånd

Elin har lang erfaring fra både å bygge opp eget selskap og som systemutvikler. Denne miksen passer perfekt inn i Fixrate teamet. Vi har tatt en prat med Elin for å bli litt bedre kjent med henne som person.

– Jeg er utdannet systemutvikler, og har 25 års erfaring som IT konsulent i Trondheim. I 15 av disse årene var jeg med og startet og drev eget konsulentfirma (Fundator), før vi ble kjøpt opp av Norconsult for 4 år siden. Det å ha jobbet som konsulent i såpass mange år, har gitt meg sjansen til å få delta på mange forskjellige typer prosjekter, både når det gjelder bransje, teknologi og størrelse.

Jeg har vel 13-14 års erfaring fra olje og gass bransjen, men de siste par årene har jeg vært tilbake i bank og finans, som også var der jeg startet karrieren på slutten av 90-tallet.

Teknologimessig har jeg hatt en fot i Java verden og en i .NET hele veien, og er nok mer opptatt av hva vi løser og hvorfor, enn akkurat hvilken teknologi og hvilke verktøy jeg benytter for å gjøre jobben. Og jeg er vel egentlig en sånn potet som kan brukes til mye forskjellig.

Når jeg ikke er på jobb, trives jeg godt på hytta med samboer og barn, hvor vi går på fjellturer om sommeren og skiturer om vinteren. I tillegg har vi gjerne et prosjekt eller tre, med oppussing/endringer enten hjemme på Nardo eller på en av hyttene. Ellers er jeg også engasjert trener i barnefotballen for en herlig gjeng med jenter i 10-11 års alderen.

Et ønske om å påvirke

En fellesnevner for de fleste som jobber i Fixrate er et sterkt engasjement og et ønske om å være med på å påvirke retning og resultater i selskapet. Her er Elin intet unntak. 

– I Fixrate skal jeg være en del av Tech teamet i Trondheim, hvor jeg skal jobbe som systemutvikler og etterhvert teamleder. Dette tror jeg vil passe meg bra, da jeg fortsatt trives godt med tekniske oppgaver, samtidig som jeg vil få lov til å være med å bygge opp noe igjen, som jeg finner givende. I et mindre firma vil det nok også ofte være varierte arbeidsoppgaver, og ikke minst kort vei til avgjørelser, som man også kan få være med å påvirke.

Ut av hjemmekontoret og inn på DIGS

I tillegg gleder Elin seg til å komme seg ut av hjemmekontoret og inn i våre lokaler på DIGS sammen med resten av teamet i Fixrate. 

– Etter 2 år med mye hjemmekontor og digitale prosjekter, ser jeg fram til å sitte fysisk sammen med de jeg skal jobbe med igjen. Og så langt har det vært en udelt positiv opplevelse å komme til fellesskapet på DIGS. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med folkene i Fixrate og med produktet vi lager, og finne ut hvordan jeg best kan bidra med min kompetanse fremover.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg og bli bedre kjent med deg Elin! Velkommen skal du være!

 

Se hvordan Fixrate fungerer

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!