Velkommen til Philip Braathen

Velkommen til Philip Braathen

Skrevet av Team Fixrate 25. mai, 2022 02:41

Vi styrker den kommersielle delen av selskapet. Og er utrolig glade for å få med Philip Braathen på laget.

 

Philip har bred erfaring fra kapitalforvaltning, og har arbeidet med kunder over lang tid. Philip skal jobbe som key account manager i Oslo, og vil bruke sin tid på å snakke med både bedrifter og banker som bruker Fixrate. Han vil også bidra med forretningsutvikling.

– Jeg kommer fra Alfred Berg Kapitalforvaltning hvor jeg har jobbet med kunder, porteføljeforvaltning og forretningsutvikling av den direkte kundekanalen. Jeg kjenner kapitalmiljøet godt, og tror min bakgrunn vil passe som hånd i hanske i Fixrate.

Hadde trua fra dag én

Philip har vært kjent med konseptet i flere år, og hadde trua på tjenesten fra dag én.

– Jeg fikk høre om Fixrate fra en bekjent, og da fikk jeg den typiske «hvorfor har ingen tenkt på dette før»-følelsen. Jeg har jo jobbet med kunder i lang tid, og vet at bankinnskudd er et område mange irriterer seg over – det har vært for tungvint å finne beste betingelser!

Sterk aktør innen likviditetsstyring

– Jeg tror Fixrate har en stor oppside og kan bli en sterk aktør innen likviditetsstyring for bedrifter. Det handler om å lage gode løsninger som er tilpasset markedet. Og så langt har Fixrate levert bra – nå handler det om å ta dette videre. Jeg ser virkelig frem til å få være med på neste steg, og gleder meg til å fortelle potensielle kunder om dette konseptet!

Vi ser frem til å bli bedre kjent med Philip!

 

Se hvordan Fixrate fungerer

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!