Velkommen til oss Kathe Nyhus!

Velkommen til oss Kathe Nyhus!

Skrevet av Team Fixrate 21. juni, 2022 11:56

Vi feirer at vi har ansatt Kathe Nyhus i stillingen som KAM Bank. Hun skal vie all sin oppmerksomhet mot de fantastiske bankene som bruker tjenesten vår. Hun er allerede godt i gang, og med mer enn 20 års erfaring som kundeansvarlig (KAM) for norske og internasjonale banker kan ikke dette bli annet enn en vinn-vinn-situasjon for både bankene og teamet i Fixrate.

Et hjerte som hører hjemme i rocken og bank og finans

Kathe har lang erfaring fra bank og finans. Hennes erfaring og kompetanse, kombinert med hennes personlighet passer som hånd i hanske i jobben som KAM bank i Fixrate. Vi har tatt en prat med Kathe så dere kan bli litt bedre kjent med henne.

- Jeg er utdannet adjunkt i økonomiske og juridiske fag, men har siden endt utdanning jobbet innen bank og finans. Med meg inn i Fixrate tar jeg bla. til sammen 20 års erfaring som kundeansvarlig (KAM) for norske og internasjonale banker, fra custody services i Handelsbanken og JP Morgan, og fra kort- og betalingstjenester i Nets, hvor jeg har jobbet de seneste 9 årene før Fixrate.

- Når anledningen byr seg, reiser jeg gjerne en tur på hytta med familien. Der er det alltid nok av prosjekter å ta seg til, noe jeg regner med hyttefolket der ute kan kjenne seg igjen i. Det hender også at kreativiteten får utløp i ulike hobbyprosjekter. Når snøen ligger hvit og fin, liker jeg å komme meg ut i slalåmbakken. Jeg er veldig glad i musikk og har vel det man kan kalle en «eklektisk smak», selv om hjertet nok hører hjemme i rocken.

 

Et ønske om å forenkle kundenes hverdag

Kjernen i det vi jobber med hver dag i Fixrate er å gjøre hverdagen for bedriftene og bankene som bruker oss så effektiv og enkel som mulig. Dette er også Kathe brennende engasjert i.

- Jeg skal jobbe som kundeansvarlig ved Oslo-kontoret, hvor jeg hovedsakelig skal ha ansvar for banker, men også noen av innskyterkundene. Det jeg gleder meg mest til er å bli kjent med kundene våre, deres behov og ønsker, og hvordan jeg best kan bidra til å forenkle deres hverdag når det kommer til innskudd og likviditetshåndtering.

- En av hovedårsakene til at jeg ønsket å jobbe i Fixrate, er at jeg har stor tro på konseptet og de løsningene som er utviklet, og alt ligger til rette for at Fixrate skal bli en sterk aktør innen likviditetshåndtering. Det er spennende å være med å utvikle selskapet videre, og å være del av et team med en slik «drive» og et så sterkt engasjement for å utvikle kundetilpassede løsninger som omvandler et lite transparent marked og en tungrodd prosess, til en åpen markedsplass der det er enkelt å finne de beste betingelsene og innskuddsprosessen er smidig.

Klar for å bli bedre kjent med bankene som bruker tjenesten

- Jeg ser virkelig frem til være med på neste steg, og ikke minst til å møte kundene våre og snakke om hvordan hver enkelt kan få best mulig utbytte av å bruke Fixrate.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg og bli enda bedre kjent Kathe! Velkommen skal du være!

 

 

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!