Nytt medlem i Fixrate-Teamet: Fredrik Misfjord melder sin ankomst!

Nytt medlem i Fixrate-Teamet: Fredrik Misfjord melder sin ankomst!

Skrevet av Team Fixrate 11. april, 2022 11:09

Vi er heldige som får inn hele fire nye ansatte i første halvår i 2022. Den første som er i gang på ett av våre kontorer, er Fredrik Misfjord. Fredrik skal jobbe med customer success, og vil ha sitt kontorsted på Steinkjer.

En sosial type

– Jeg er en småbarnsfar på 37 år med to unger, samboer, hus og hytte. Jeg trives best utendørs, helst på alpinski, sammen med familie og venner. Jeg har en bachelor i økonomi og ledelse, og er en sosial type som trives med folk. 

Nettopp folk er en fellesnevner for Fredrik. Han har alltid innehatt roller hvor kommunikasjon har vært viktig.

– Gjennom mitt yrkesliv har jeg jobbet med salg og salgsledelse i klesbransjen. Før jeg begynte i Fixrate jobbet jeg i Skatteetaten hvor jeg veiledet i skattespørsmål og drev med forebyggende veiledning gjennom formidling på videregående skoler. Fellesnevneren i mitt yrkesliv så langt er folk, og det å kommunisere med folk.

Nettopp derfor passer Fredrik helt perfekt i rollen hvor han skal veilede kunder som ønsker å ta i bruk Fixrate.

– Hos Fixrate skal jeg jobbe med å spre vårt budskap til nye kunder, samtidig skal jeg sørge for at eksisterende kunder og banker er strålende fornøyd med våre tjenester

Fokus på kundeopplevelser

En ny og innovativ tjeneste som Fixrate krever god formidling - potensielle kunder har aldri vært borti en tjeneste som ligner, og det er ikke sikkert at alle intuitivt forstår hvordan tjenesten fungerer.

– Jeg ønsker å bidra til at kundeopplevelsen fortsetter å holde det høye nivået det er i dag, og bidra til fortsatt utvikling av tjenesten. Jeg synes det er spennende med innovative tjenester som røsker opp i det etablerte, så dette skal passe meg godt! Nå ser jeg frem til en variert arbeidshverdag i Fixrate, med mange spennende oppgave og utfordringer. Håper å få bygge nye relasjoner med forskjellige i og utenfor organisasjonen, og at jeg kan være til hjelp for både kollegaer og kunder.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med Fredrik, og gleder oss til han kommer skikkelig i gang med kundearbeidet. Vi tror dere som benytter tjenesten vår vil sette stor pris på Fredrik!

 

Se hvordan Fixrate fungerer

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!